Mijn FEBO
Henk & Fred en FEBO lanceren een geurhanger met de geur van een broodje bal - FEBO

22 juni 2023

Henk & Fred en FEBO lanceren een geurhanger met de geur van een broodje bal

Henk & Fred, het magazine voor de installatietechniek, en fastfoodketen FEBO kondigen een opmerkelijke samenwerking aan. Ze introduceren de Henk & Fred x FEBO geurhanger die de onweerstaanbare geur van een broodje bal verspreid, geïnspireerd op de bekende geurhangers die vaak in auto’s hangen.

Deze samenwerking heeft als doel installatiemonteurs in heel Nederland uit te nodigen voor het Henk & Fred event dat in september dit jaar plaatsvindt. FEBO sluit zich aan bij de actie omdat (installatie)monteurs een belangrijke doelgroep voor de fastfoodketen is.

De Henk & Fred x FEBO geurhanger wordt gratis bijgesloten bij het Henk & Fred magazine en is verkrijgbaar bij FEBO-vestigingen bij aankoop van een broodje bal. FEBO sponsort tevens de hoofdprijs van een winactie tijdens het Henk & Fred Event: een jaar lang gratis broodje bal.

Henk & Fred, FEBO zijn verheugd over de lancering van de geurhanger en kijken uit naar het Henk & Fred event, waar installatiemonteurs uit heel Nederland samenkomen om hét feestje van de branche te vieren. Het event biedt de gelegenheid voor professionals in de installatietechniek om kennis te delen, inspiratie op te doen en te genieten van een heerlijk broodje bal.

Check ook het het zomernummer van Henk & Fred magazine! ☀️ Met een kijkje in de keuken bij FEBO. Henk & Fred reizen af naar het productiecentrum van FEBO in Amsterdam, waar dagelijks verse snackproducten worden geproduceerd.

 

Terug naar het overzicht